Nincs értékelés

MASCAGNI BLEND, 10% ARABICA + 90% ROBUSTA szemes kávé

Édes csokoládépudingra emlékeztető sűrűség. A cappuccino kiemeli a mogyorós jegyeket. Az ízt a mogyorókrém erős érzékelése zárja.

Változat
Skladem (>5 db) Skladem (>5 db) Változat kiválasztása
Kód: 630009 630010 Változat kiválasztása
Márka: Coffee On Fire
Ft3 460 Ft6 125 Ft3 460-tól
Kategória: Káva
EAN vonalkód: Változat kiválasztása
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR
Doručení do druhého dne
na jakékoliv místo

Az illat intenzitása: 8

Test: 7,7 / Savasság: 7,6 / Édesség: 8,0 / Hab színe: bronz

Ízjegyek: csokoládé, mogyoró, mogyorókrém, kakaó, fa

Leírás: Édes csokoládépudingra emlékeztető sűrűség. A cappuccino kiemeli a mogyorós jegyeket. Az ízt a mogyorókrém erős érzékelése zárja.

A simítózáras csomag egy egyirányú szeleppel van ellátva, amely megakadályozza az oxigén csomagba jutását.

A kávé így röviddel a pörkölés után csomagolható, és nem veszíti el egyedi aromáját.

 

Kávépörkölés fával

Kávépörkölésünk óriási különbséget tesz a fával történő és a hagyományos gázpörkölés között. A különbség a pörkölés időtartamában és az ebből eredő intenzívebb aromában rejlik. A kávébab belső hőmérséklete sokkal lassabban emelkedik, ha tűzön pörkölik, ezért a pörkölési idő hosszabb. A másik különbség a fa égetése során keletkező hő minőségében rejlik. A gázos eljáráshoz képest a fából származó hő sokkal több nedvességet tartalmaz, ezért alkalmasabb a lassú pörköléshez. A fa természetes nedvessége a pörkölési folyamat során bevonja a szemcséket, így több olaj marad benne. Mindemellett a hőt szállító levegő más hasznos összetevőket is tartalmaz a gyantáktól, aromáktól és cukroktól kezdve az olajokig, amelyek befolyásolják a kész kávé ízét. Mivel a hőátadás a levegőn keresztül történik, a pörkölés különösen egyenletes. A kíméletes, fatüzes pörkölési eljárás lehetővé teszi, hogy a természetes összetevők nagy része megmaradjon, mivel a babok több ízt és kevesebb savasságot őriznek meg. A tűzön való égetéskor keletkező füst szaga szintén hatással van a végtermékre. A fafajtától függően különböző aromaprofilok alakulnak ki a kávéban. Ugyanaz a kávébab, azonos hőmérsékleten pörkölve, két különböző kávét eredményez, amelyek tükrözik a felhasznált fák karakterét. A bükkfára jellegzetes, kissé "keményebb" íz, míg a  gyümölcsfákra lágyabb, édesebb és kerekebb test jellemző. A Renovality kávé egyszerűen más, nem mindennapi. Tapasztalja meg a különbséget, és élvezze a kényelmes pillanatokat a  fán pörkölt kávéval. Mi nem kávé vagyunk – mi vagyunk a gyökerek és az élet.

 

Gyártó: Pharmafit Czech s.r.o.

info@pharmafit.cz

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Biztonsági ellenőrzés